Arthur Hayes Bitcoin ve Altcoin Yükselişi Kaçınılmaz Dedi: Birkaç Ay Büyük Fırsat!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, boğa piyasasının devam edeceğini söyledi.

Arthur Hayes 24 Nisan tarihli blog gönderisinde kripto para piyasasının güncel durumuna değindi. Bitcoin yarılanması ve ABD’den gelen veriler gibi gergin dönemlerin arkada kaldığına işaret eden deneyimli isim, önümüzdeki sürecin yükselişlerle dolu olacağını vurguladı.

Bitcoin’i 70 bin dolara taşıyan makroekonomik şartların ve artan benimsemenin önümüzdeki süreçte fiyatı 1 milyon dolara taşıyacağını öngörürken ABD merkez bankasının dolar basmaya devam ettikçe bu yükselişin kaçınılmaz olduğunu ifade etti:

Bitcoin’i 2024 yılında 70 bin dolara taşıyan tüm faktörler yine Bitcoin’i 1 milyon dolara götüren yakıtın kendisi olacaktır. Bununla birlikte, Bitcoin’in yükselişine güç veren itibari para likidite artışını yaratan makro kurulum ve devlet borç balonu patlamaya başladıkça daha da belirginleşecektir.

Arthur Hayes Bitcoin ve Altcoin Yükselişi Kaçınılmaz Dedi: Birkaç Ay Büyük Fırsat! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arthur Hayes Bitcoin ve Altcoin Yükselişi Kaçınılmaz Dedi: Birkaç Ay Büyük Fırsat!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!