2024'te patlama yapmaya hazır üç kripto para: Shiba Inu ($SHIB), Ethereum ($ETH) ve Xuirin Finance ($XUIRIN)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peki, bu yeni boğa koşusuna girerken, yeni ve geri dönen projelerden neler bekleyebiliriz? İşte 2024 yılında patlama yapmaya hazır üç kripto para. 

Bitcoin yarılanmasının tozu biraz olsun yerleştikten sonra, tüm dikkatler altcoin piyasasına kaydı. 2021 boğa koşusu, önceki döngülerdeki L1’lerin ve L2’lerin hakimiyetine meydan okuyan birkaç ilginç projenin ortaya çıkışını gördü.

Solana gibi projeler 2021’de erken bir dönemde “Ethereum katilleri” olarak etiketlense de, nihayetinde Ethereum’u dApp ve akıllı sözleşme platformu olarak başarıyla değiştiremediler. Benzer şekilde, 2021’de meme coin alanındaki erken hareketler büyük ölçüde Elon Musk’ın daha sonra sahip olacağı Twitter platformu üzerinden Dogecoin’i referans alması ve Saturday Night Live’da geçirdiği süre boyunca şekillendirildi. Ancak, boğa koşusunun sonunda meme alanında son gülen Shiba Inu oldu, Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’den övgü ve destek aldı.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2024'te patlama yapmaya hazır üç kripto para: Shiba Inu ($SHIB), Ethereum ($ETH) ve Xuirin Finance ($XUIRIN)
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!