Bitcoin halving ile tarihte bir ilk gerçekleşti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin tarihinin bir parçası olmak isteyen 3.000’den fazla yatırımcı, 840.000 Bitcoin bloğundaki sınırlı alandan pay kapmak için 37,7 BTC (2,4 milyon dolar) harcadı.

Bitcoin (BTC) madenciliğinden elde edilen gelir ilk kez 100 milyon dolar sınırını aşarak 2024 Bitcoin yarılanma gününde tüm zamanların en yüksek günlük kazancını kaydetti.

20 Nisan’da Bitcoin madencileri, topluluk üyelerinin işlemlerinin 840.000’inci Bitcoin bloğuna kaydedilmesi için fahiş ücretler ödemesiyle madencilik ödülleri ve işlem ücretlerinden toplam 107,7 milyon dolar kazandı.

Bitcoin tarihinin bir parçası olmak isteyen yatırımcılar, dördüncü halving olayını tetikleyen Bitcoin bloğundaki sınırlı alandan paylarını almak için ücretlerde 37,7 BTC (2,4 milyon dolar) harcadı. 3 bin 50 işlem içeren blokta ortalama bir kullanıcı 800 doların biraz altında bir ödeme yaptı.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin halving ile tarihte bir ilk gerçekleşti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!