Grayscale Sonrası Bitcoin’e Yeni Bir Satış Baskısı Mı Gelecek: İlk Kez Çıkış Var!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para fon yöneticisi Bitwise’ın spot Bitcoin fonu lansmandan bu yana ilk defa net çıkış gördü.

Bitwise’ın spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF), 11 Ocak’taki lansmanından bu yana ilk kez net çıkış gördü. Kripto para piyasasının satış yönlü akışından nasibini alan ETF, 17 Nisan Çarşamba günü 7,3 milyon dolarlık çıkışa tanıklık etti.

Buna karşılık BlackRock’un IBIT isimli Bitcoin fonu dün 18,1 milyon dolarlık net giriş kaydetti. BlackRock dışındaki diğer 10 fon özelinde istisnasız çıkış yaşandı.

ABD merkezli spot Bitcoin ETF’lerinin toplamı, geçtiğimiz dört işlem günü boyunca toplam 314,8 milyon dolarlık net çıkış yaşadı. Bu, bir ayın en uzun çıkış serisi olarak kayıtlara geçti.

Kurumsal yatırımcıların satışlarını temsil eden bu çıkışlar, kripto para piyasasını tedirgin eden faktörler arasına girdi. Zaten ilk günden beri devam eden Grayscale GBTC satışlarına bir yenisinin eklenmesi satış baskısının artabileceğine dair bir sinyal olarak yorumlandı.

Grayscale Sonrası Bitcoin’e Yeni Bir Satış Baskısı Mı Gelecek: İlk Kez Çıkış Var! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale Sonrası Bitcoin’e Yeni Bir Satış Baskısı Mı Gelecek: İlk Kez Çıkış Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!