Son Dakika: Bitcoin ABD’li Yetkilinin Doğrulaması ile Sert Düşüş Yaşıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), İran ve İsrail arasındaki jeopolitik gerilimin yeniden artması ile birlikte sert düşüşe geçti.

ABD’li bir yetkili tarafından ABC News‘e yapılan doğrulamaya göre İsrail füzelerinin İran’da bir bölgeyi vurduğu doğrulandı. ABD’li yetkilinin yaptığı doğrulamada Irak ve Suriye bölgelerinin vurulup vurulmadığı doğrulanamazken İran ve İsrail arasında geçtiğimiz hafta cumartesi yaşananların ardından gerilimin yeniden alevlenmesi kripto para piyasasını yine olumsuz etkiledi.

Bitcoin, gelişme ile birlikte dün gün içerisinde yükseliş yaşadığı 64 bin dolar seviyesinden hızlı bir şekilde kaybederek 61 bin doların altına geriledi. Bitcoin, son 2 saat içerisinde %4‘ün üzerinde bir değer kaybı ile 63.500 dolardan 60.862 dolara kadar düştü. Altcoinler için büyük önem taşıyan Ethereum (ETH) ise aynı süreçte 3.000 dolar seviyesini kaybederek %5 düşüş ile birlikte 2.941 doları gördü.

Öte yandan yaşanan düşüşler kripto para piyasasında temkinli davranan yatırımcıları şu an için büyük oranda olumsuz etkilememiş gözüküyor. Coinglass verilerine göre son 1 saat içerisinde yaşanan tasfiye miktarı 47 milyon dolar ile sınırlı kaldı.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda Bitcoin, 61.154 dolar, Ethereum ise 2.946 dolar civarından işlem görüyor.

Son Dakika: Bitcoin ABD’li Yetkilinin Doğrulaması ile Sert Düşüş Yaşıyor! isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son Dakika: Bitcoin ABD’li Yetkilinin Doğrulaması ile Sert Düşüş Yaşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!