SEC’ye Karşı Verilen Ethereum Mücadelesi “Yıllar Sürebilir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım bankası TD Cowen’in analizine göre SEC’ye karşı verilen Ethereum mücadelesi, yıllar sürebilir.

Ethereum geliştiricilerinden ConsenSys, Ethereum’un menkul kıymet olmadığının ilan edilmesi için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) dava açmıştı.

TD Cowen Washington Araştırma Grubu, “Davanın yıllar süreceğine inanıyor ve hala SEC’nin Ethereum ETF’lerini 2025’ten önce onaylamasının muhtemel olmadığını düşünüyoruz.” dedi.

Araştırmacılar, “SEC’nin Bitcoin ETF’lerini onaylamasından sonra Ethereum ETF’lerinin bir yıldan uzun süre sonra gelebileceğini öne sürmüştük. Hala SEC Başkanı Gensler’in Bitcoin konusunda elinin bağlı olduğunu ama Ethereum ETF’si için benzer bir baskı altında olmadığını düşünüyoruz.” dedi.

ConsenSys, “SEC’nin ETH menkul kıymetlere ait özelliklerin hiçbirine sahip olmamasına rağmen  ETH’yi bir menkul kıymet olarak düzenlemeye” çalıştığını öne sürüyor. TD Cowen ekibi, Ethereum ile ilgili önemli sorulara yanıt aradığı için bu davayı “olumlu” olarak nitelendiriyor.

Araştırmacılar, davanın “aylar değil yıllar sürmesini” beklerken, mahkemeden çıkacak karara ilişkin de bir garanti olmadığını hatırlattı. Araştırmacılar, “Bu endüstride geçmişte yaşanmış anlaşmazlıklar göz önüne alınacak olursa mahkemenin kriptonun denetlenmesini engelleyeceğine şüpheyle bakıyoruz.” dedi.

SEC’ye Karşı Verilen Ethereum Mücadelesi “Yıllar Sürebilir” isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC’ye Karşı Verilen Ethereum Mücadelesi “Yıllar Sürebilir”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!