Ethereum Yatırımcıları, Gelecek 3 Ay İçerisinde Fiyatta Düşüş Bekliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcıları, Ethereum (ETH) fiyatının önümüzdeki üç ay içerisinde düşeceğini öngörüyor.

Amberdata ve Deribit verilerine göre Ethereum alım-satım opsiyonlarındaki üç aylık eğrilik, ocak ayından sonra ilk kez negatif bölgeye girdi. Bu, yatırımcıların 90 gün içerisinde vadesi dolacak satım opsiyonlarına daha fazla ağırlık verdiğini gösteriyor.

Lider kripto para Bitcoin’de ise Ethereum’a kıyasla daha pozitif bir tablo var. Bitcoin’deki 60, 90 ve 180 günlük alım opsiyonları, hala satım opsiyonlarına kıyasla daha pahalı durumda.

Yatırımcıları Ethereum’dan bearish pozisyon almaya iten şeylerden biri, Ethereum-Bitcoin (ETH/BTC) çiftinin destek seviyesinin altına düşmesi ve death cross’a yaklaşması olabilir.

Bu yıl genel kripto para piyasasıyla yükselişe geçen Ethereum, martta 4 bin doların üstüne kadar yükseldi. Hafta sonunda başlayan düşüşten kaçamayan ETH, yazım sırasında 3 bin doların biraz üstünden işlem görüyor.

Ethereum Yatırımcıları, Gelecek 3 Ay İçerisinde Fiyatta Düşüş Bekliyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Yatırımcıları, Gelecek 3 Ay İçerisinde Fiyatta Düşüş Bekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!