Fon Yöneticisi Bitcoin Eleştirilerine Sert Yanıt Verdi: Henüz Erken Aşama!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel yatırım şirketi Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, Bitcoin (BTC) hakkındaki bazı eleştirilere açıklık getirdi.

Anthony Scaramucci 16 Nisan tarihli gönderisinde, Bitcoin özelindeki eleştirilere odaklandı. Savaş ve jeopolitik sorunlar esnasında Bitcoin’in neden düştüğünü, aksine yükselmesi gerektiğini dile getirenlere yanıt veren CEO, bunun henüz erken aşama bir varlık olduğunu hatırlattı.

2026 yılına kadar Bitcoin’in küresel benimsenmesinin 1 milyar kullanıcıya ulaşacağını umut eden Scaramucci, ancak böyle bir senaryoda daha dirençli hale gelebileceğini kaydetti.

Öte yandan doların Ocak 2020’den bu yana %22 değer kaybettiğini, o süreçte Bitcoin’in 3,5 kat yükseldiğini hatırlatarak eleştirmenlere bariz bir mesaj verdi:

Eğer Bitcoin enflasyondan korunma ve değer saklama aracıysa neden düşüşte? Şu anki küresel benimseme yüzdesine sahip olanların hiçbiri olmadığını hatırlamak önemlidir. Bir milyar kullanıcıyı aşıncaya kadar diğer risk varlıkları gibi işlem görecek olan erken aşamadaki bir varlıktır ve bu, 2026’nın sonuna kadar, hatta daha erken gerçekleşmelidir. Ölçeklendikçe her ikisi de olacak. Üstelik doların Ocak 2020’den bu yana değerinin %22’sini kaybetmesi ve Bitcoin’in o zamandan bu yana değerinin 3,5 kat artması nedeniyle Bitcoin’in şu anda bazı enflasyon riskinden korunma özelliklerine sahip olmadığını öne sürmek haksızlık olur.

 

Fon Yöneticisi Bitcoin Eleştirilerine Sert Yanıt Verdi: Henüz Erken Aşama! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fon Yöneticisi Bitcoin Eleştirilerine Sert Yanıt Verdi: Henüz Erken Aşama!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!