Balinalar Ethereum’da Kolları Sıvadı: Düşüş ile Milyonlarca Dolarlık Alım Geldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinaları yaşanan son düşüşleri fırsat bilerek milyonlarca dolarlık Ethereum (ETH) alımı yaptı.

Kripto para piyasası geçtiğimiz hafta sonu ciddi düşüşlere ev sahipliği yaparken Ethereum’da bundan payını aldı. Fakat düşüşleri yatırım fırsatı olarak balinalar, yüz milyonlarca dolarlık Ethereum alımı gerçekleştirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir kripto para balinası, sadece son 3 gün içerisinde Binance üzerinden 25,12 milyon dolar değerinde 8.300 Ethereum alarak dikkat çekti.

Başka bir balina cüzdanı ise yaşanan düşüşün ardından 2.942 dolar maliyetle 70 milyon dolar değerinde 23.790 ETH aldı. Aynı balina geçtiğimiz hafta Binance ve merkeziyetsiz borsalar aracılığıyla 278,5 milyon dolar değerinde 85.931 ETH satın almıştı.

Balinanın elinde halen daha 138 milyon dolar değerinde stablecoin bulunuyor ve daha fazla alım yapabileceği düşünülüyor.

cVault Finance bağlantılı bir cüzdan ise yüklü Ethereum alımıyla dikkat çekenler arasına girdi. Söz konusu cüzdan 2.973 dolar maliyetle 6 milyon dolar değerinde 2.018 ETH alımı yaptı.

Balinalar Ethereum’da Kolları Sıvadı: Düşüş ile Milyonlarca Dolarlık Alım Geldi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar Ethereum’da Kolları Sıvadı: Düşüş ile Milyonlarca Dolarlık Alım Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!