Ünlü Kurucu, Bitcoin’deki Çılgın 1,5 Milyon Dolar Hedefine Sıcak Bakıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para maden havuzlarından f2pool’un kurucusu, Bitcoin fiyatının yaklaşık 20 kat yükselebileceğini düşünüyor.

Cobo’nun ve f2pool’un kurucularından Shen Yu, Hong Kong’da düzenlenen Web3 Festivali’nde Bitcoin’in geleceğini değerlendirdi.

Shen Yu, Bitcoin fiyatının 2030’a kadar 1,5 milyon dolara kadar çıkmasının “muhafazakar” bir tahmin olduğunu söyledi. Bitcoin, yazım sırasında 71 bin doların biraz üstünden işlem görüyor.

F2pool’un kurucusu, Bitcoin’in ilerleyen yıllardaki birkaç döngü içerisinde çeşitli büyük ölçekli uygulamalar ile patlama yapacağını ve bunun büyük finans kurumlarına hitap edeceğini düşünüyor.

Günümüzde 1,3 trilyon dolarlık piyasa değeri bulunan Bitcoin’in 1,5 milyon dolarlık hedefe ulaşması için 27 trilyon dolardan fazla piyasa değerine ulaşması gerekir.

Ünlü Kurucu, Bitcoin’deki Çılgın 1,5 Milyon Dolar Hedefine Sıcak Bakıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Kurucu, Bitcoin’deki Çılgın 1,5 Milyon Dolar Hedefine Sıcak Bakıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!