Teknik Analize Göre Bitcoin Yakında Yeni Fiyat Rekoru Kırabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10x Research tarafından yapılan teknik analize göre Bitcoin, üçgen direnci kırması halinde yeni bir fiyat rekoruna ulaşabilir.

Bitcoin, 15-27 Mart tarihlerini bağlayan bir direnç ve 20 Mart-3 Nisan tarihlerini bağlayan bir destek çizgisinin oluşturduğu üçgeni geçerek 72 bin doların üstüne çıktı.

10x Research kurucusu Markus Thielen, “Eğer bu kırılım bullish ise, ki biz öyle olduğunu düşünüyoruz, Bitcoin gelecek birkaç hafta içerisinde ya da daha yakında 80 bin doların üstüne çıkabilir. 69 bin 280 dolardan alım yapıp 65 bin dolara stop loss koymak uygun gözüküyor.” dedi.

Öğleden sonra 72 bin 401 dolardan işlem gören Bitcoin, 80 bin dolara doğru ilerlemesi halinde yatırımcılara %10’dan fazla getiri sağlayabilir.

Teknik Analize Göre Bitcoin Yakında Yeni Fiyat Rekoru Kırabilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Teknik Analize Göre Bitcoin Yakında Yeni Fiyat Rekoru Kırabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!