Kripto Para Borsası Yöneticisi Bitcoin’de 435 Bin Dolar İçin Tarih Verdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihsel veriler Bitcoin’in 2028 yarılanması için 435 bin dolarlık fiyat bandına işaret ediyor.

Bybit finansal ürünler müdürü Hao Yang Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, tarihsel olarak Bitcoin yarılanma (halving) verilerini inceledi. Büyük resme bakıldığında 2028 yarılanma döneminde fiyatın 435 bin dolar bandına ulaşabileceğini kaydetti.

Bitcoin’in 2020’deki son Bitcoin yarılanmasından bu yana yaklaşık %650 oranında yükseldiğini belirten Yang, 4 yıllık bu döngülerin fiyat üzerinde ciddi değer artışlarına yol açtığına işaret etti.

Tarihin tekerrür etmesi durumunda mevcut 66 bin dolarlık fiyatın önümüzdeki 4 yıl içerisinde 435 bin dolara taşınabileceğini vurguladı:

Yarılanma ve fiyat trendleri çok titiz bir niceliksel bakış açısıyla değerlendirildiğinde, yarılanma olayı ile BTC fiyatı arasında pozitif bir korelasyonu destekleyen hiçbir kanıt yoktur. Ancak tarih pek çok farklı şekilde yorumlanabilir. 2028’e kadar 435.000$ olmasını kesinlikle umuyorum ama çok da fazla umutlanmıyorum.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 66.300 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Yöneticisi Bitcoin’de 435 Bin Dolar İçin Tarih Verdi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsası Yöneticisi Bitcoin’de 435 Bin Dolar İçin Tarih Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!