Binance’den Bitcoin Açıklaması: Desteğin Sonlanacağı Tarihi Duyurdu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Binance NFT platformunda Bitcoin NFT alım-satım ve yatırmaya yönelik desteğini sonlandırıyor.

Binance 4 Nisan tarihinde resmi web sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Binance NFT pazar yerinde ürün sunumlarını kolaylaştırmaya yönelik hamlelerinin bir parçası olarak Bitcoin NFT alım-satım ve yatırma desteğini sonlandıracağını söyledi.

Söz konusu desteğin sonlandırılması TSİ 18 Nisan saat 09.00 itibarıyla gerçekleşecek. Bu tarihten itibaren Bitcoin ağı ile NFT pazar yerinde satın alım, teklif, listeleme ve yatırma işlemleri yapılamayacak.

Binance, kullanıcıların Bitcoin NFT’lerini 18 Mayıs 03.00’ten önce Bitcoin ağı aracılığıyla çekmesini talep etti.

Binance ayrıca NFT pazar yerinin, 10 Nisan’dan sonra Bitcoin NFT’leri ile ilgili airdrop, avantaj veya hizmetleri de desteklemeyeceğini belirtti.

İlgili duyuruda Runestone NFT’lerinin de dahil olduğu belirtildi. Runestone NFT’lerini 4 Nisan tarihinden önce dağıttığını söyleyen Binance, bunların da çekilmesini talep etti.

Binance’den Bitcoin Açıklaması: Desteğin Sonlanacağı Tarihi Duyurdu! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Bitcoin Açıklaması: Desteğin Sonlanacağı Tarihi Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!