Coinbase Kripto Para Piyasasının Toparlanmaya Başlayacağı Tarihi Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, kripto para piyasasında yükseliş ivmesinin ne zaman geri döneceğini açıkladı.

Coinbase analist ekibinin önderliğinde bir rapor yayınladı. Raporda kripto para piyasasının ne zaman toparlanma yaşayabileceğine dair tahminlere yer verildi.

Olası bir toparlanma için nisan ayının ortalarını işaret eden analistler iki önemli katalizöre odaklandı. Bundanlar ilki 19 Nisan tarihinde gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanması (halving) oldu.

Yarılanmayla birlikte arz artışında %50’lik azalma olacağını hatırlatan Coinbase cephesi, talebin aynı kalması durumunda bile Bitcoin fiyatının yükselebileceğini söyledi. Bu yükselişin beraberinde altcoinlere de olumlu bir rüzgar katacağı ifade edildi.

Coinbase analistleri Analistler David Duong ve David Han, ikinci olarak ABD’li bankaların spot Bitcoin ETF sürecine dahil olabilecekleri tarihe odaklandı.

Bankaların ETF piyasaya sürüldükten sonraki 90 günlük süreci performans analizi ve uzaktan izleme yaparak geçirdiğini dile getiren analistler, bu sürenin 10 Nisan tarihinde dolacağını vurguladı. Spot Bitcoin ETF’lerinin şimdiye kadar gayet sağlıklı çalıştığı düşünülürse, bankaların hiç vakit kaybetmeden nisan ayının ortası itibariyle alım yapabileceğine yer verildi.

Bitcoin yarılanması ve ABD’li bankaların ETF alımlarına yönelmesinin piyasa üzerinde güçlü bir yükseliş ivmesini başlatabileceğine inana Coinbase analistleri, yine de makroekonomik gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini kaydetti.

Coinbase Kripto Para Piyasasının Toparlanmaya Başlayacağı Tarihi Açıkladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Kripto Para Piyasasının Toparlanmaya Başlayacağı Tarihi Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!