Analist Bitcoin’de Kritik Direnci Açıkladı: Satışlar Fiyatta Sakinlik Getirebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında düşüşler devam ederken analistlerinden açıklama geldi.

Bu haftaya kötü başlayan kripto para piyasası 2 Nisan Salı gününe de düşüşlerle uyandı. Konu hakkında CoinDesk Global’e açıklamada bulunan Bitfinex analistleri, uzun vadeli yatırımcılar tarafından gerçekleştirilen satışlara odaklandı.

Bu yatırımcıların özellikle geçtiğimiz hafta itibariyle satışa başladığını belirten analistler, yine de Bitcoin’in önceki tepe noktalarında görüldüğü kadar hacimli satışlar gelmediğine dikkat çekti. Bu doğrultuda bakıldığında Bitcoin özelindeki düşüşlerin yavaşlayacağı ve konsolidasyon sürecine girileceği öngörüldü:

Özellikle uzun vadeli yatırımcılar (LTH) arasında daha önce hareketsiz olan arz satıldığından (her ne kadar önceki boğa piyasası zirvelerinden nispeten daha küçük bir ölçekte olsa da), Bitcoin’in muhtemelen bir aralıkta konsolidasyona devam edeceğine inanıyoruz.

Konuya farklı bir perspektif katan FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich ise genel olarak makroekonomik piyasaların risk ürünlerine karşı dikkatli davrandığı bir sürece girdiğimizi ve bu durumun kripto para piyasasını da etkilediğini ifade etti:

Bitcoin’in bu hafta 71 bin doların üzerinde konsolidasyona yönelik dördüncü girişimi başarısız oldu. Bununla birlikte NASDAQ özelinde satışlar görüldü ve yatırımcılar riskli varlıklara karşı çekingen tavrını ortaya koydu. Bitcoin bu nedenle güçlü bir direnç buldu.

Analist Bitcoin’de Kritik Direnci Açıkladı: Satışlar Fiyatta Sakinlik Getirebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Kritik Direnci Açıkladı: Satışlar Fiyatta Sakinlik Getirebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!