Bitcoin, büyüme yarışında Microsoft'u zorluyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microsoft’tan sonra geriye kalan tek şey altın. Ancak Bitcoin’in bu dağa tırmanması için 800.000 doların üzerinde bir fiyata ihtiyacı olacak.

Bitcoin 2024’te şu ana kadar parlak bir yıl geçirdi. Bitcoin 13 Mart’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 73.679 dolara ulaştı ve o zamandan bu yana 70.000 dolar eşiğinin etrafında tutundu – geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 140’tan fazla artış gösterdi. 

Bitcoin (BTC) 2024 zirvesine (şu ana kadar) ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, piyasa değerine göre dünyanın en değerli sekizinci emtiası olarak gümüşü kısa süreliğine geride bıraktı.

Mevcut piyasa durumunda, aynı büyüme oranı altında bir yıl daha ileri gidilebilseydi, Bitcoin Nisan 2025’in başında yaklaşık 170.574 $’lık bir fiyata ulaşacaktı. Bu da onu bugün gümüşün yanı sıra Amazon, Alphabet (Google), Saudi Aramco, Nvidia ve Microsoft’un önüne geçirerek CompaniesMarketcap’in kapitalizasyona göre en büyük 100 emtia listesinde ikinci sıraya yerleştirecektir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, büyüme yarışında Microsoft'u zorluyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!