Bitcoin’de Fiyat Ne Zaman 2x Yapacak: Ünlü CEO Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli isim Bitcoin (BTC) için fiyat tahminini 150 bin dolara çıkarırken arkasındaki sebepleri açıkladı.

Morgan Creek Capital’in kurucu ortağı ve CEO’su Mark Yusko, kısa süre önce CNBC’ye verdiği röportajda dikkat çeken Bitcoin tahminiyle öne çıktı.

Röportajında Bitcoin fiyatının yarılanma sonrasındaki aylarda hızlı bir şekilde 150 bin dolara çıkabileceğini belirten Yusko, bu tahminin neye dayandığını da detaylı bir şekilde açıkladı. Yusko’nun daha önceki tahmini 75 bin dolarla sınırlıydı fakat görünen o ki yeni etkenler deneyimli ismi iki katlık artışa itti.

Metcalfe Kanunu olarak adlandırılan modelden yola çıkan Yusko, Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin yarılanma sonrasında 100 bin dolara ulaşacağını söyledi. Fakat bu sefer bununla da yetinmeyeceğini 150 bin doların bu döngü için çok daha makul bir hedef olacağını kaydetti:

Metcalfe Kanunu modeline göre gerçeğe uygun değere bakıyoruz. Bu bize yaklaşık 50.000 dolar kazandırıyor. Yarılanma üç hafta içinde gerçekleşecek. Peki tarihsel olarak ne oldu? Fiyat yükselir, gerçeğe uygun değer artar. Yani bu onu 100.000 dolara itecek. Yani son döngüde adil değer 30.000 dolardı, 69.000 dolara kadar çıktık. Bu sefer muhtemelen iki kez düşünüyorum çünkü daha az kaldıraç var. Bu da bizi 150.000 dolara ulaştırıyor.

Bitcoin’de Fiyat Ne Zaman 2x Yapacak: Ünlü CEO Açıkladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Fiyat Ne Zaman 2x Yapacak: Ünlü CEO Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!