Bitcoin Yükselişinde Kritik Fiyatlar Neler: Popüler Analist Hedeflerini Paylaştı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti ve YouTuber Jason Pizzino, Bitcoin’e ilişkin fiyat tahmininde bulundu.

Analist Jason Pizzino, kısa süre önce paylaştığı bir videoda Bitcoin’in geleceğine ilişkin fiyat tahminlerini paylaştı. Öncelikle piyasadaki dinamiklerin halen daha boğaların lehine işlediğini belirten analist, nisan ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasının (halving) yeni bir soluk kazandırabileceğini vurguladı.

İlk hedef olarak 73 bin dolarlık tepe noktanın kırılmasını beklediğini, ardından fiyatın hızlı bir şekilde 78.500 dolar bandına çıkabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz döngüde Bitcoin’in 3 bin dolar seviyesinden 68 bin dolara kadar yükseldiğini hatırlatan analist, benzer bir oranı kurulduğunda bu döngü için 15 bin dolar seviyesindeki dip noktadan 81 bin dolar bandının makul göründüğünü dile getirdi.

Bitcoin fiyatının 81 bin dolar üzerinde kalıcılık sağlayıp konsolide olması durumunda ise yukarı yönlü hedeflerin 87.000 dolar, 96.000 dolar ve 113.600 dolar olabileceğini işaret etti.

Fakat 80 bin doların üzerinde kalıcılık sağlanamaması durumunda piyasa dinamiklerinin aşağı yönlü çalışmaya başlayabileceğini hatırlattı:

Bitcoin’in 78.000 doların üzerine çıkması ve 90.000 dolar, 100.000 dolar gibi daha yüksek rakamlara ulaşma potansiyeli olması durumunda 82.000 doların üzerinde konsolidasyona başlaması gerekiyor. Bunun nedeni, eğer bu seviyede, yani 78.400 dolarda durdurulursa, bu haftalık aralığın %50’sine tekabül edecek (ocak ayındaki 39.000 dolardı) ve bu da fiyatı tekrar aşağıya çekebilir.

Bitcoin Yükselişinde Kritik Fiyatlar Neler: Popüler Analist Hedeflerini Paylaştı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişinde Kritik Fiyatlar Neler: Popüler Analist Hedeflerini Paylaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!