Solana, (SOL) bu alanda Ethereum'u geride bıraktı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcılar memecoin çılgınlığından verim, airdrop ve yüksek getiri peşinde koşarken Solana, haftalık stablecoin transfer hacminde Ethereum’un önüne geçti.

Solana (SOL), Ethereum’u geride bırakarak haftalık stabilcoin transfer hacminde bir numaralı blokzincir ünvanını ele geçirdi. 

Blockchain analiz platformu Artemis’ten alınan veriler, Solana’nın stablecoinler için haftalık transfer hacminin 364,7 milyar dolara ulaştığını ve 152,99 milyar dolarda kalan Ethereum ağını geride bıraktığını ortaya koydu. Tron ve BNB Chain gibi diğer en iyi zincirler sırasıyla 101,57 milyar dolar ve 22,75 milyar dolarlık hacimler gördü.

Bu rakam, şu anda 804 milyar dolar olan Mart ayı toplam stablecoin transfer hacmine eklenerek, Şubat ayındaki 960 milyar dolarlık Solana stabilcoin transfer hacmini neredeyse gölgede bırakıyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, (SOL) bu alanda Ethereum'u geride bıraktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!