Ripple (XRP) avukatı konuştu: SEC, bizden büyük para istiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve CLO Stuart Alderoty, Debt Box’a karşı açılan bir davada SEC’e yaptırım uygulayan bir hakime atıfta bulunarak düzenleyicinin yetkisini aştığını iddia etti.

Ripple Labs baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) federal bir yargıçtan blockchain firmasına karşı 2 milyar dolarlık bir ceza istediğini paylaştı.

25 Mart tarihli bir X gönderisinde Alderoty, SEC’in 26 Mart’a kadar mühür altında tutulan bir dosyanın parçası olarak Ripple’a karşı bir yargıçtan 2 milyar dolar para cezası ve ceza uygulamasını talep ettiğini söyledi. Ripple aleyhindeki hukuk davası SEC’in 2020’de açtığı davadan bu yana devam ediyor.

Alderoty, “SEC, yasaları sadakatle uygulamak yerine, Ripple’ı ve genel olarak sektörü cezalandırmak ve korkutmak istemeye devam ediyor” dedi. “Mahkemenin çözüm aşamasına adil bir şekilde yaklaşacağına inanıyoruz.”

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple (XRP) avukatı konuştu: SEC, bizden büyük para istiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!