Analist Bitcoin’de Yeni Dalga Başladı Dedi: 100 Bin Dolar An Meselesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğru tahminleriyle öne çıkan kripto para analisti Bitcoin’de 100 bin doların beklenenden daha hızlı gelebileceğini söyledi.

Kripto para analisti Jelle, 26 Mart tarihli sosyal medya gönderisiyle Bitcoin yatırımcılarının dikkatini çekti. Söz konusu gönderide Bitcoin’in bir başka dip seviyesi olan 60.900’ü geride bıraktığına işaret eden analist, yukarı yönlü atılacak bir sonraki adımın daha büyük olabileceğini öngördü.

Bu perspektiften yola çıkarak 100 bin doların an meselesi olduğunu dile getiren usta isim, gönderisine ek olarak paylaştığı grafikte halen daha güçlü bir boğa trendinde olduğumuza yer verdi:

Yeni bir higher low geride kaldı. Bitcoin daha yüksek seviyelere doğru ilerliyor. Bir sonraki bacak daha yüksek başladı. 100.000 dolar an meselesi.

Analistin gönderisinde yer verdiği “higher low” terimi, fiyatın bir düşüş yaşamasına rağmen bu düşüşün bir önceki dip noktasından daha yüksek olması durumunu ifade etmektedir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 70.00 dolardan işlem görüyor.

Analist Bitcoin’de Yeni Dalga Başladı Dedi: 100 Bin Dolar An Meselesi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Yeni Dalga Başladı Dedi: 100 Bin Dolar An Meselesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!