Felaket Tellalı Peter Schiff Konuştu: 20 Bin Dolar Bile Bitcoin İçin Pahalı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin (BTC) için 20 bin dolara ve MicroStrategy için bir çöküşe işaret etti.

Yıllardır Bitcoin ve kripto paralar hakkında yaptığı negatif söylemlerle gündeme gelen Peter Schiff yine şaşırtmadı.

30 Nisan tarihli paylaşımında bir kez daha Bitcoin devi MicroStrategy’nin üzerine giden Schiff, Saylor’un şirketinin ortalama 35.180 dolar maliyetle 214.400 Bitcoin’e sahip olduğunu ve olası düşüşlerden en çok etkilenecek cephenin MicroStrategy cephesi olacağını savundu.

MicroStrategy’nin Bitcoin alımı yaparak fiyatı manipüle ettiğini vurgularken şirketin düşüşler esnasında nakit sıkıntısı yaşayabileceğini ve kaçınılmaz bir yıkıma uğrayacağını ima etti.

Bitcoin’in 20 bin dolara kadar gerileyeceğini ve hatta bu fiyatın bile hak ettiği değerden yüksek olacağını belirten Peter Schiff, böyle bir senaryo yaşandığı taktirde MicroStrategy’nin Bitcoin yatırımından yaklaşık 3,25 milyar dolar zararda olacağını söyledi.

Felaket Tellalı Peter Schiff Konuştu: 20 Bin Dolar Bile Bitcoin İçin Pahalı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Felaket Tellalı Peter Schiff Konuştu: 20 Bin Dolar Bile Bitcoin İçin Pahalı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!