Yüksek çözünürlüklü metaverse ve NFT görüntüleri nasıl elde edilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metaverse ve NFT görüntüleri Adobe Stock veya Pexels’ten indirilebilir ya da Photo Sphere veya Splash uygulamalarını kullanarak kendiniz oluşturabilirsiniz.

Muhtemelen nonfungible token (NFTs) çılgınlığını bu renkli, neredeyse karikatür benzeri resimler olarak zaten duymuşsunuzdur. Ve Metaverse’i düşündüğünüzde, zaten avatarınızdan görülen parlak ve sanal bir dünya görüyorsunuz.

NFT denince çoğu insanın aklına Bored Ape Yacht Club ya da ünlü CryptoPunks geliyor. Ama hepimizin bilmek istediği şey: Metaverse fotoğrafları nasıl elde edilir? Ya da belki de NFT görüntülerini nasıl elde edeceğinizi merak ediyorsunuz? İşte sanal hayatınızı nasıl renklendireceğiniz.

Her şeyden önce, renkli görüntüleri indirmek mi yoksa kendiniz mi oluşturmak istediğinize karar vermeniz gerekir. Kolay kısımla başlayalım: sanal bir yaşam tarzı için grafikleri indirmek. Platformunuz için resimler veya belki de 4k çözünürlükte süslü bir metaverse duvar kağıdı düşünün.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yüksek çözünürlüklü metaverse ve NFT görüntüleri nasıl elde edilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!