Bitcoin’de Kritik Direnç Seviyesi: Aşılırsa Fiyatta Yeni ATH Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti, Bitcoin’de (BTC) yükseliş getirebilecek formasyonu açıkladı.

Popüler analist Jelle, Bitcoin hakkındaki 22 Mart tarihli paylaşımıyla öne çıktı. Güncel grafiğe bakıldığında Bitcoin’in bir TOBO (ters omuz baş omuz) formasyonu oluşturduğunu belirterek yükseliş yönlü sinyal verdi.

Bu formasyonun kendini gerçekleştirebilmesi için 68 bin dolar üzerinde sağlam bir kapanışa işaret eden Jelle, bunun gerçekleşmesi durumunda hedefin tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın bir nokta olacağını vurguladı:

Bitcoin burada ters bir baş-omuz formasyonu oluşturuyor olabilir. Oynamak için sadece yakayı kırmanız ve gri kutuyu desteğe çevirmeniz gerekiyor. Eğer bu gerçekleşirse, teknik hedef mevcut tüm zamanların en yüksek seviyelerinin hemen yakınında yer alacak.

Analistin belirttiği TOBO formasyonu, düşüş trendinin sonlanıp yükseliş trendinin başlayacağını gösteren bir formasyon olarak yorumlanmaktadır. Teknik analizde sıklıkla kullanılan ve güvenilir bir formasyon olarak kabul edilmektedir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 63.000 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’de Kritik Direnç Seviyesi: Aşılırsa Fiyatta Yeni ATH Gelebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Kritik Direnç Seviyesi: Aşılırsa Fiyatta Yeni ATH Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!