Ünlü Analist Bitcoin’in Düşebileceği Maksimum Fiyat Seviyesini Söyledi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü on-chain analisti Charles Edwards, düzeltmenin devam etmesi durumunda Bitcoin’in gerileyebileceği seviyeyi açıkladı.

Kripto para piyasası yaklaşık 1 haftadır çalkantılı seyrini korurken analist Charles Edwards’dan konu hakkında açıklama geldi.

Boğa koşuları sırasında görülen düzeltmelerin tarihsel olarak bakıldığında %30’luk düşüşlerle sınırlı kaldığını belirten deneyimli isim, bu verileri günümüze uyarladı.

Halihazırda yaklaşık %15’lik bir düzeltme yaşadığımızı ve 60.900 dolar bandına kadar indiğimizi işaret ederken düzeltmenin %30’a ulaşması durumunda 51 bin dolar seviyesinin görülebileceğini ifade etti.

Analist, bu oranda bir düşüşün kabul edilebilir olduğunu ve herkesin hazırlıklarını yapması gerektiğini ima etti:

Normal bir Bitcoin boğa koşusu geri çekilmesi %30’dur. Aralık ayında zaten Bitcoin tarihindeki en uzun galibiyet serisini yaşıyorduk. Burada %20’lik bir geri çekilme bizi 59 bin dolara götürüyor. %30’luk bir geri çekilme 51 bin dolar olacaktır. Bunların hepsi olasılık olarak rahat bir şekilde beklememiz gereken seviyelerdir.

Ünlü Analist Bitcoin’in Düşebileceği Maksimum Fiyat Seviyesini Söyledi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Bitcoin’in Düşebileceği Maksimum Fiyat Seviyesini Söyledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!