Analist Bitcoin İçin Herkesin Gözden Kaçırdığı Uyarı Sinyalini Verdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analist Gary Savage, Bitcoin ve NASDAQ özelindeki yükselişlerin devam etmeyebileceği konusunda uyardı.

Gary Savage 19 Mart tarihli sosyal medya gönderisinde, risk piyasalarını tedirgin eden açıklamalarda bulundu. Nasdaq ve Bitcoin’de son zamanlardaki fiyat artışlarının illüzyon olabileceğini belirten deneyimli isim, düşüşlerin devam edebileceği konusunda öngörüde bulundu.

Düşüş gerekçesi olarak Bitcoin madenciliği yapan şirketlerin son zamanlardaki zayıf performansını öne süren Gary Savage, bu şirketlerin karlılığı ve hisse senedi değerlerinin düştüğünü ve bu düşüşlerin Bitcoin fiyatına da yansıyacağını savundu.

Yatırımcıların bu sefer durumun farklı olacağını düşünerek yanlış bir güven duygusuna kapılmamaları gerektiğini vurgularken Geçmişte uranyum ve altın gibi emtialarda da benzer bir durum gözlemlendiğini kaydetti. Analist, bu emtiaların fiyatlarının zirveye yaklaşmasıyla birlikte madencilik şirketlerinin hisselerinde düşüşlerin başladığını hatırlattı.

Analist Bitcoin İçin Herkesin Gözden Kaçırdığı Uyarı Sinyalini Verdi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin İçin Herkesin Gözden Kaçırdığı Uyarı Sinyalini Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!