"Bitcoin boğası sona ermekten çok uzakta"

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin halving yaklaşırken piyasa düzeltmeye girse de CryptoQuant analistleri kripto rallisinin yolun başında olduğuna inanıyor.

Geçtiğimiz 48 saat içinde Bitcoin (BTC) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.835 dolardan yüzde 13 düşerek kısa bir süreliğine 60.000 dolar civarına geriledi. Bu düzeltme, analistlerin yaklaşık 30 gün sonra gerçekleşecek olan Bitcoin halving öncesinde “yarılanma öncesi geri çekilme” olarak adlandırdıkları aşırı ısınmış piyasa koşullarından kaynaklandı. 

Bununla birlikte, CryptoQuant tarafından hazırlanan bir rapor, yeni yatırımcılardan gelen nispeten düşük yatırım akışı ve geçmiş piyasa zirvelerinde görülen seviyelerin hala altında olan fiyat değerleme ölçütleri göz önüne alındığında, Bitcoin boğa döngüsünün sona ermediğini gösteriyor.

On-chain verileri derleyen şirketin haftalık raporu, Bitcoin yatırımlarının yüzde 48’inin kısa vadeli sahiplerden geldiğini ortaya koyuyor. CryptoQuant analistlerine göre, “boğa döngüsü tipik olarak bu yeni yatırımcılardan gelen yatırımın yüzde 84-92’si ile sona eriyor”.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
"Bitcoin boğası sona ermekten çok uzakta"
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!