Merkeziyetsiz depolama nedir ve nasıl çalışır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu bilgilendirici kılavuzda merkeziyetsiz depolama kavramını keşfedin. Merkeziyetsiz bir depolama ağının işleyişi ve avantajları hakkında bilgi edinin.

İşletmeler, verileri şirket içinde depolarken çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalır. Altyapının ölçeklendirilmesinde ve küçültülmesinde ciddi teknik ve maliyet sorunları vardır ve depolama alanı ağlarının bakımı zorlu bir iştir. Ayrıca veri uyumluluğu ve güvenliğiyle ilgili karmaşık sorunlarla da uğraşmak gerekir.

Bu zorluklar ölçeklenebilirlik, çeviklik, güvenlik, maliyet tasarrufu ve basitlik sağlayan bir bulut depolama modelinin ortaya çıkmasına yol açtı. Fortune Business Insights, küresel bulut depolama pazarının 2022’de 83,41 milyar dolardan 2029’a kadar 376,37 milyar dolara çıkmasını bekliyor.

Bulut depolama, kullanıcıların genel internet veya özel ağ bağlantısı aracılığıyla verileri tesis dışında bir yere kaydetmelerine olanak tanır. Geleneksel olarak Dropbox, Sync ve Google Drive gibi bulut depolama çözümleri, verilerini depolamak için Amazon Web Services ve Azure gibi merkezi bulut sağlayıcılarını kullanır. Dropbox, kullanıcıların dosyaları herhangi bir yerden, herhangi bir cihazda depolamasına, erişmesine ve paylaşmasına olanak tanıyan bulut tabanlı bir dosya depolama ve işbirliği platformudur.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Merkeziyetsiz depolama nedir ve nasıl çalışır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!