Ethereum ABD’den Üst Üste Gelen Kötü Haberlere Rağmen Sert Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) son zamanlarda artan baskılara rağmen yükselişlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Ethereum son günlerde özellikle ABD cephesinden gelen saldırılarla baş başa kaldı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçtiğimiz günlerde İsviçre merkezli Ethereum Vakfı’na soruşturma başlatırken menkul kıymet ve emtia tartışmaları bir kez daha su üstüne çıkmıştı.

Bununla birlikte yine SEC’nin spot Ethereum ETF’i ihraç etmek isteyen dev finans kuruluşlarına karşı umursamaz ve ketum tavrı, mayıs ayında gelebilecek onay ihtimalini kısa sürede giderek azalttı.

Geçtiğimiz hafta tamamlanan Dencun yükseltmesinin ardından gelen bu kötü haberlerle birlikte dengesini kaybeden ve türbülans dolu günler yaşayan Ethereum, son 24 saat içerisinde sergilediği yükseliş performansıyla adeta “hala buradayım” dedi.

CoinGecko verilerine göre 20 Mart günü yükseliş yönlü güçlü bir yeşil mum yakan Ethereum, son 24 saat içerisinde %15 değer kazanmayı başardı. 3.107 dolara kadar gerileyen Ethereum son yükseliş hamlesiyle birlikte 3.551 doları gördü.

Ethereum ABD’den Üst Üste Gelen Kötü Haberlere Rağmen Sert Yükseldi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum ABD’den Üst Üste Gelen Kötü Haberlere Rağmen Sert Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!