Yatırımcıların Bitcoin aktivitesini izlemek için kullandığı metrikler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zincir üzerindeki veriler Bitcoin ağı ve BTC fiyat hareketi hakkında değerli bilgiler sağlar, ancak ortalama bir yatırımcı için hangi ölçümler yararlıdır?

Blokzincirlerinin halka açık yapısı, her bir işlem ve adres net bir iz bıraktığı için sürekli olarak sonsuz bir veri akışı üretir. Zincir üzerindeki veriler olarak bilinen bu bilgiler, kripto para birimi ağ etkinliğini hassas bir şekilde analiz etmenin bir yolunu sağlar. 

Aktif adres sayısı, HODL dalgası ve hashrate gibi bazı zincir içi göstergeler sektörde iyi bilinir hale geldi, ancak genel halk gerçekten sadece yüzeyini çiziyor.

Mevcut zincir üstü ölçümlerin sayısı ezici bir miktara ulaştığından, ortalama bir yatırımcı için en faydalı olanları bulmak da bir görev haline geldi. Ortalama Borsa Mevduatları, Bitcoin ‘Gönderildiği’ adresler ve Madencilerden Borsalara göstergeleri başlamak için iyi bir metriktir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcıların Bitcoin aktivitesini izlemek için kullandığı metrikler
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!