Kriz sırasında kripto portföyünüzü kârlı tutmak için 10 bilgi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi basit alım satım kuralına uymak, büyüyen bir portföy ile tasfiye edilen bir hesap arasındaki fark olabilir. İşte dikkate alınması gereken 10 kural.

Dennis Gartman trade kariyerine 1970’lerde başladı ve yıllar içinde Forex, hazine bonoları, hisse senetleri, emtialar ve türev ürünlerle ticaret yaparak tonlarca deneyim kazandı. Gartman’ı tanıyanlar, 30 yıl boyunca çok prestijli bir günlük bülten yazdığını ve kurumsal yatırımcılar tarafından büyük saygı gördüğünü bileceklerdir.

Pragmatizmi ve şüpheciliğiyle tanınan Gartman, şimdiye kadar kaydedilen en aykırı alım satım çağrılarından bazılarını hazırladı ve genellikle hedefi on ikiden vurdu. Gartman sonunda bazı “alım satım kuralları” yazdı ve bunlar zaman içinde revize edildi ve geliştirildi.

Gartman’ın kurallarının çoğu her piyasa için geçerlidir. Ancak kripto para birimleri, altın, petrol ve S&P vadeli işlemleri gibi yerleşik piyasalara kıyasla esrarengiz oynaklıkları ve şaşırtıcı likidite eksiklikleri ile bilindiğinden bazı ayarlamalar gerekliydi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kriz sırasında kripto portföyünüzü kârlı tutmak için 10 bilgi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!