Kripto ve hisse senedi yatırımcılarının kriz sırasında uyması gereken kurallar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hisse senedi piyasaları güçlü bir şekilde düzeliyor ve yaklaşan Bitcoin yarılanması yatırımcıları endişelendiriyor. Sakin olun ve riskinizi nasıl yöneteceğinizi öğrenin.

Küresel ekonomi, devam eden küresel koronavirüs salgını nedeniyle büyük sarsıntılar yaşıyor. Piyasalar rekor düzeyde dalgalanıyor ve neredeyse her gün her iki yönde de tarihi dalgalanmalar görülüyor. Krizin ortasında, uzmanlar ve televizyondaki konuşmacılar, şarkılar arasında hızla dönen bir DJ gibi melodileri değiştiriyor. Bir gün dibe vurulduğuna inanırlarken, ertesi gün Büyük Buhran’ın tekrarlanması için çığlık atıyorlar.

Tüm bunlar olurken yatırımcılar korkuyor ve gergin olmaları gerekirken, felaket niteliğindeki piyasa olayları meydana geldiğinde bir eylem planına sahip olmak da iyi bir şey. Bana sıkça sorulan sorulardan biri, ortalama bir bireysel yatırımcının riski nasıl değerlendirmesi ve bu dalgalı denizlerde nasıl yol alması gerektiği.

Öncelikle, daha önce de bu yollardan geçtiğimizi hatırlamak önemlidir. Bu kez ekonomik krizin nedeni farklı olsa da, durgunluklar, depresyonlar ve düzeltmeler doğal piyasa döngülerinin bir parçasıdır. Bu bağlamda, hatırlanması gereken ilk şey asla paniğe kapılmamak ya da korkuyla karar vermemektir. 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto ve hisse senedi yatırımcılarının kriz sırasında uyması gereken kurallar
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!