Solana Tabanlı Meme Coin Çıkaracağım Dedi: 4 Saatte 10 Milyon Dolar Topladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Twitter hesabı sahibi, Solana (SOL) ağındaki meme coin hype’ı için bir hamleye imza atarak 4 saatte 10 milyon dolar topladı.

İsminin Kerim olduğu iddia edilen KeroNFTs isimli Twitter hesabının sahibi, Solana ağında son dönemde oldukça popüler olan meme coinlerin ilgisini doğru bir şekilde kullandı. KeroNFTs, iki günde milyar dolarlık piyasa değerine ulaşan ve Binance’den listeleme alan Book of Meme’den (BOME) birçok insanın zengin olması üzerine yaptığı paylaşımda meme coin çıkaracağını söyledi.

Tıpkı BOME’de olduğu gibi cüzdan adresi paylaşılan ve ön satış olduğu iddia edilen para toplama şekline 4 saatte 10 milyon doları aşkın para gönderildi.

Söz konusu yöntem birçok tepkiye neden olsa da yaklaşık 55 bin SOL kısa süre içerisinde cüzdana gitmiş oldu. KeroNFTs daha sonra yaptığı paylaşımda para gönderme işleminin artık son bulması gerektiğini ve ön satışın tamamlandığını söylese de on-chain verilere göre halen para aktarılıyor.

Daha sonra yaptığı paylaşımda konunun üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten hesap, pazar gece yarısından önce meme coin’in piyasaya sürülmeyeceğini söyledi.

Kero ayrıca paylaşımların altında birçok dolandırıcı hesap olduğunu belirtirken dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. Meme coin’in isminin SNAP olacağı belirtiliyor.

Söz konusu satış şeklinin öncüsü Book of Meme, büyük bir başarıya imza atarak Binance’den listelenme almıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Tabanlı Meme Coin Çıkaracağım Dedi: 4 Saatte 10 Milyon Dolar Topladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!