Kripto Para Borsaları Hakkında Uyarılar Bitmiyor: Listeye Biri Daha Eklendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), kripto para piyasasının öncü borsalarından biri hakkında “şüpheli” uyarısında bulunudu.

SFC, 15 Mart Cuma günü “şüpheli kripto para borsaları” listesini güncelledi. Güncelleme sonrasında kripto para borsası MEXC’nin bu listeye eklendiği görüldü.

Düzenleyici kurum 14 Mart günü yaptığı başka bir güncellemede Bybit’in ülkede lisanssız şekilde faaliyet gösterdiğini belirtmişti. Arda arda gelen bu uyarılar, borsalara yönelik açık bir çağrı olarak yorumlandı. SFC, lisanssız faaliyetlerin devam etmesi durumunda yaptırım uygulamaktan çekinmeyeceğini ifade etti:

SFC, uygun olduğu durumlarda lisanssız platformlara karşı yaptırım uygulamakta tereddüt etmeyecektir.

Hong Kong, geçen yıl haziran ayında kripto şirketlerinin bölgede faaliyet göstermek üzere lisans almaları için başvuruları kabul etmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında, Almanya’nın finans piyasaları düzenleyicisi BaFin, kripto para borsası MEXC’nin yetkisi ve yasal kaydı bulunmadan faaliyet gösterdiği konusunda uyarmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsaları Hakkında Uyarılar Bitmiyor: Listeye Biri Daha Eklendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!