Halving Coşkusunu CoinEx ile Yaşa: Çoğalmak İçin Azalan Bitcoin’e Yaraşır Kutlama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası CoinEx, Bitcoin’de halving coşkusu için El Salvador’a 7 günlük tatil kampanyası düzenliyor.

Hayatın hareketli karmaşasında para da tıpkı insanlar gibi ilerliyor, savruluyor, düşüyor, kalkıyor ve elden ele değişirken kendini bambaşka yerlerde buluyor. Bu yolunu kaybetmişliğin ortasında her geçen gün insanlığın ihtiyaçları doğrultusunda evrimleşmeye devam ediyor. Önce dijitalleşen sonra ise kriptolaşan para, bugün Bitcoin öncülüğünde dünyanın finansal devriminin yaşamasını sağlıyor.

İşte tam bu devrimin ortasında Bitcoin de kendi içerisinde düzenli olarak gerçekleşen bir devrime yaklaşıyor: Halving! 

Nedir bu yarılanma (halving)?

Yarılanma (halving) Bitcoin’de her 4 yılda 1 gerçekleşen ve madencilerin elde ettikleri ödüllerin yarıya indiği bir süreçtir. Yarılanma sonrasında madencilerin elde ettikleri Bitcoin miktarı %50 azalacak, dolayısıyla Bitcoin üretim miktarı düşmüş olacaktır. “Az çoktur” felsefesi ile Bitcoin hayatına devam edecektir.

Bitcoin’in sınırlı arzının yanısıra, her 4 yılda 1 yarılanması ile birlikte üretim miktarının da düşmesi onu her geçen gün daha değerli bir varlık haline getirmektedir. Azaldıkça çoğalan bir varlık: Az çoktur…

Tüm bu karmaşada yol bulmak, işin uzmanı olmak

Paranın evrimi kriptolaşarak Bitcoin’e dönüşmesi ile tamamlanmış sayılmıyor. Bitcoin kripto para ekosistemini var eden uzun ve meşakkatli yolculuğunu sürdürürken, binlerce coin birbirleri ile yarış ve mücadele içerisinde ilerliyor. Geldiğimiz noktada ise beraberinde birçok platformun ve projenin oluşmasına olanak tanıdı ve tanımaya devam ediyor.

Platformlar, coinler, kripto para ekosistemi ve blockchain. Tüm bunların içerisinde bir yatırımcı olarak yerini almak isteyen bir kişi ilk etapta paranın tarih boyunca savruluşu gibi kaybolmaya oldukça yatkın da olsa uzmanlıkları, deneyimleri ve bilgi birikimleri ile öne çıkan kuruluşlar bu problemin çözümü olarak ortaya çıkıyor. Bu kuruluşlar sayesinde gerek doğru hizmeti, gerekse de doğru coinleri uzmanlıkları önderliğinde, diğer tüm uzmanlarla birlikte elde etmek mümkün hale geliyor. Bu noktada gözler az çoktur felsefesini vizyon haline getirmiş CoinEx’e yöneliyor.

Uzmanlarla aynı vagonda trene atlamak, CoinEx

CoinEx Bitcoin’in halving’e yaklaştığı, çoğalmak için azaldığı bu dönemde yatırımcılara önderlik etmek, uzmanlığı ile yol göstermek için yıllardır sürdürdüğü çalışmalarına hız katıyor. Yalnızca bir alım-satım platformu olmanın dışında, yatırımcılara birçok yenilik ve fayda sağlıyor. 

Tüm bu dönüşüm ve karmaşa içerisinde CoinEx, uzmanları ve uzmanlara layık sunduğu hizmetleri ile ise yeni yatırımcıları güvenli, titiz ve özenli aşamalara tabi tutarak listelediği coinler ile buluşturuyor. Bu sayede en iyi kalitede hizmeti, en sade ve anlaşılır şekilde elde etme imkanı sağlıyor.

Sadeliği bir ilke olarak benimseyen CoinEx’de basit ve kullanıcı dostu arayüz, anlaşılır ve yalın rehber içerikler, sıcak ve samimi müşteri hizmetleri sizleri karşılıyor.

Halving’e özel kutlamalar ve muhteşem bir tatil

CoinEx Bitcoin’in halving sürecinde yalnızca uzmanlara yaraşır bir platform olmanın ötesine geçerek yarılanmayı kutlayan, anlatılan tüm süreci özetleyen bir video yayınlayarak tarihe not düşecek bir iz bırakıyor. Ayrıca düzenlediği Bitcoin şehri El Salvador’a 7 günlük tatil kampanyası ile de sürecin yalnızca arkasında değil, içerisinde olmanıza olanak yaratıyor. 

Halving özel videosunu izlemek için buraya, 7 günlük El Salvador tatili kazanmak için buraya, uzmanların ve uzmanlara layık olanların platformu CoinEx’e katılmak için ise buraya tıklayınız.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Halving Coşkusunu CoinEx ile Yaşa: Çoğalmak İçin Azalan Bitcoin’e Yaraşır Kutlama
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!