Dolar maliyeti ortalaması (DCA) nedir ve nasıl çalışır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dalgalanmanın toplam satın alma üzerindeki etkisini azaltmak için yatırımcılar, yatırım yapılacak toplam tutarı bir hedef varlığın birden fazla satın alınması arasında yaymak için dolar-maliyet ortalaması (DCA) yatırım tekniğini kullanırlar.

Birçok kripto meraklısı, arkasında bir strateji olmadan kripto para birimlerine yatırım yapmaya başlar. Ancak, kriptoya yatırım yapmaya başladığınızda bir yatırım planının gerekli olduğunun farkında olmalıdırlar. Bir stratejiye bağlı kalarak, net bir genel bakışa sahip olacak ve kripto piyasasındaki önemli fiyat dalgalanmalarına daha az duyarlı hale geleceksiniz.

İlgili: Yeni başlayanlar için kripto para alım satım stratejileri rehberi

Her yatırımcı için bu yatırım stratejisi farklı olabilir. Sonuçta, finansal hedeflerinize uygun ve kendinizi rahat hissettiğiniz bir şekilde yatırım yaparsınız. Birçok kişi için dolar maliyet ortalaması yöntemi (DCA) servetlerine yatırım yapmanın yoludur. Bunun nedeni, bu yatırım yöntemiyle, birçok insan için yönetilebilir hissettiren net anlaşmalar yapmanızdır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dolar maliyeti ortalaması (DCA) nedir ve nasıl çalışır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!