Bitcoin'den sert hareket: Düşüş devam edecek mi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistler, azalan ETF girişleri ve Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen ekonomik verilerin Bitcoin satışını tetiklemiş olabileceğini öne sürüyor.

Bitcoin (BTC) fiyatındaki keskin düşüş, kripto tüccarlarının likidasyonlarının son 24 saat içinde 661 milyon doları aşmasına neden oldu ve yaklaşık 200.000 traderı etkiledi. 

Bitcoin, 15 Mart’taki erken işlemlerde sadece birkaç saat içinde yüzde 7,5 değer kaybederek 72 bin dolardan 66 bin 500 dolara geriledi.

Tradingview’den alınan verilere göre BTC, 68.000 dolar seviyesini geri almak için hafifçe toparlansa da yazının yazıldığı sırada 67.500 dolar civarına düştü. Bitcoin fiyatı şu anda 14 Mart’taki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.737 dolardan yüzde 8,3 aşağıda bulunuyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin'den sert hareket: Düşüş devam edecek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!