Yatırımcılar Bitcoin varlıklarını artırmak için alım opsiyonlarını nasıl kullanıyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Profesyonel yatırımcıların Bitcoin varlıklarını artırmak için örtülü çağrı stratejilerini düşük riskli bir yöntem olarak nasıl kullandıklarını öğrenin.

Kripto yatırımcıları, bomba gibi büyüme ve kâr elde etmek için sunduğu kazançlı fırsatlarla piyasaya çekiliyor. Ancak, her yatırımcı volatilite aramıyor veya türev borsalarında kumar oynamak için dejenere kaldıraç seviyeleri kullanmıyor. 

Aslında, stablecoin’ler genellikle getirilere odaklanan çoğu merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamasında kilitlenen toplam değerin (TVL) yarısını oluşturur.

Mayıs ayında Ethereum ağ ücretlerinin 10 doları aşmasına rağmen DeFi’nin patlama yapmasının bir nedeni var. Geleneksel finans nadiren yüzde 5’in üzerinde getiri sunduğu için kurumsal yatırımcılar umutsuzca sabit gelir getirisi arayışında. Ancak, düşük riskli işlemlerde Bitcoin (BTC) türevlerini kullanarak ayda yüzde 4’e kadar kazanç elde etmek mümkün.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcılar Bitcoin varlıklarını artırmak için alım opsiyonlarını nasıl kullanıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!