Kripto Para Piyasası Borsa Altcoin’lerine Kayıyor: Ciddi Yükselişler Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası yükseliş ivmesine devam ederken borsa tokenları öne çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz boğa piyasasının yıldızları arasında yer alan borsa tokenları, tekrardan yatırımcıların ilgi odağına girmeye başladı. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yerel token’ı BNB Coin (BNB) son 1 hafta içerisinde %40 yükseliş yaşadı.

Popüler kripto para borsası OKX’in yerel token’ı OKB’nin değeri ise son 1 haftalık süreçte %27 artarken merkeziyetsiz borsa (DEX) tokenlarına yönelik de ilgi artışı yaşandı.

Binance destekli Pancakeswap (CAKE), sürüm 4 duyurusuyla birlikte yükseliş ivmesine hız kazandırırken son 1 haftada %45 değer artışı görüldü. En büyük merkeziyetsiz borsalardan biri olan Uniswap’ın yerel token’ı UNI ise 1 aylık süreçte %120 yükseliş performansı sergiledi.

Solana (SOL) tabanlı merkeziyetsiz borsa Jupiter’de (JUP) ise geçtiğimiz 1 hafta içerisinde %41 artış yaşandı. Özellikle Ethereum Dencun güncellemesinin tamamlanmasıyla birlikte Ethereum tabanlı merkeziyetsiz borsalara yönelik bir ilgi artışı yaşanacağı düşünülüyor.

Uzmanlar, katman 2 (L2) ağı kullanmak isteyen yatırımcıların Ethereum tabanlı DEX’ler özelindeki işlemlerini artıracağını ve bu sermaye akışının borsa tokenlarının yükselişine hız kazandıracağı görüşünde.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Piyasası Borsa Altcoin’lerine Kayıyor: Ciddi Yükselişler Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!