JMP Securities’den Bitcoin İçin Uçuk Öngörü: Girişler 220 Milyar Doları Bulacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li yatırım bankası JMP Securities, spot Bitcoin ETF’lerine önümüzdeki üç yıl içerisinde 220 milyar dolarlık giriş olabileceğini söylerken 4 katlık fiyat tahmini geldi.

JMP Securities, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) yönelik nakit girişi beklentilerini yükseltti. JMP Securities analistleri tarafından 13 Mart Çarşamba günü sunulan bir araştırma raporunda, spot Bitcoin ETF’lerine önümüzdeki üç yıl içinde 220 milyar dolarlık giriş olabileceği belirtildi.

Bununla bağlantılı olarak Bitcoin’in de gelecek 3 yılda 4 kat değer kazanacağını belirten analistler, fiyatın 280 bin dolara çıkabileceğini söyledi. Fiyatta 4 katlık yükseliş öngören analistler Bitcoin’in piyasa değerinin de 5,5 trilyon dolara çıkabileceğini vurguladI:

Önümüzdeki üç yıl içinde ETF’lere 220 milyar dolarlık ek akış geleceğini tahmin ediyoruz. Bu da sermaye çarpanı göz önüne alındığında Bitcoin fiyatı üzerinde oldukça etkili olabilir. Net ETF girişlerinin 220 milyar dolara ulaşması konusunda olarak haklıysak, 25X’lik mevcut yeni sermaye çarpanı tahminimiz gerçekli olacaktır. Bu tek başına 5,5T dolarlık bir Bitcoin piyasa değeri artışına veya Bitcoin başına 280 bin dolara yükselişe sebep olabilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JMP Securities’den Bitcoin İçin Uçuk Öngörü: Girişler 220 Milyar Doları Bulacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!