Bitcoin'in gün içi oynaklığı kaldıraçlı trade'i nasıl zorlaştırıyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türev borsaları 100 kata kadar kaldıraç sunar, ancak yatırımcılar Bitcoin’in gün içi oynaklığının likidasyon riskini nasıl artırdığını göz önünde bulundurmalıdır.

Kripto sektörü boğa piyasasında ve Crypto Twitter’da beş, altı ve yedi rakamlı yatırım getirilerini ekran görüntüsü olarak yayınlayan anonim trader’lardan sık sık kanıt geliyor.

Bu durum, herkesin açgözlü olduğu FOMO benzeri bir durum yaratır. Potansiyel kazançları yirmi kat veya daha fazla artırmanın cazibesi çoğu acemi trader için genellikle karşı konulmazdır.

Günümüzde neredeyse her kripto para borsası, türev ürünler kullanarak kaldıraçlı trade imkanı sunmaktadır. Bu piyasalara girmek için, bir trader’ın önce genellikle bir stablecoin veya Bitcoin (BTC) olan teminat (marjin) yatırması gerekir. Bununla birlikte, spot (normal) trade’in aksine, tüccar vadeli işlem piyasası pozisyonu kapanana kadar bu pozisyondan para çekemez.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin'in gün içi oynaklığı kaldıraçlı trade'i nasıl zorlaştırıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!