Ekipmanınız olmadan pasif Bitcoin geliri kazanmanın yolları nelerdir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Operasyonel maliyetler yüksek, ancak Bitcoin madencileri avuç dolusu para kazanıyor. Tehçizat satın almadan BTC üzerinden nasıl pasif gelir elde edebilirsiniz?

Bitcoin’in (BTC) 73 bin doların üzerine hızlı bir şekilde çıkması, 2024 yılı sonuna kadar 100.000 dolarlık BTC fiyatına yönelik tahminleri tazelerken Çin’in madencilik sektörüne uyguladığı baskının etkileri Bitcoin ağı hash oranının toparlanma belirtileri göstermesiyle yavaş yavaş azalıyor.

Çin’in baskısının yan faydalarından biri de, hem boğa hem de ayı piyasalarında kar sağladığı görülen Bitcoin madenciliği alanına giriş engellerini azaltmış olmasıdır.

Bitcoin madenciliği, yatırımcıların BTC’yi doğrudan piyasadan satın almadan elde edebilecekleri birkaç yoldan biridir ve hızla bir madencilik operasyonunu yürütmek için gereken elektrik maliyetlerini ve bakımı karşılayabilen büyük paralı çıkarların hakim olduğu bir sektör haline gelmektedir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ekipmanınız olmadan pasif Bitcoin geliri kazanmanın yolları nelerdir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!