Bir adresin sahip olduğu tüm ERC-20 tokenları nasıl alınır

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cüzdan API’leri, kullanıcıların ERC-20 tokenlarını cüzdan adresine göre hızlı bir şekilde bulmasını sağlar. Chainbase, Alchemy ve Moralis, token ile ilgili bilgileri almak için API’ler sağlar.

Herhangi bir cüzdandaki ERC-20 token bakiyelerini bulmak basittir; kullanıcılar cüzdanlarını açtıklarında, otomatik olarak içe aktarılan tüm tokenların bakiyelerini görüntülerler. Ancak, kolluk kuvvetleri veya bir işletme gibi bir kişi veya kuruluşun başka bir adresin ERC-20 token bakiyelerini tespit etmesi gerektiğinde, cüzdana doğrudan erişim mümkün değildir.

Bu gibi durumlarda, bir cüzdandaki bakiyeleri kontrol etmek için bir uygulama programlama arayüzü (API) kullanılabilir. Bir API, bir adresin sahip olduğu tüm ERC-20 token bakiyelerini döndürür ve token bakiyelerini kontrol etme sürecini otomatikleştirebilir.

Bu makalede, bir adrese ait ERC-20 tokenları hakkında bilgi almak için Chainbase, Alchemy ve Moralis API’lerinin nasıl kullanılabileceği anlatılmaktadır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir adresin sahip olduğu tüm ERC-20 tokenları nasıl alınır
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!