1,5 Trilyon Dolar Yöneten Dev Meme Coinleri Ele Aldı: Bir Tanesi Ön Planda!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimi altında 1.5 trilyon dolarlık varlık bulunduran Franklin Templeton, meme coinler hakkında konuştu.

Franklin Templeton’ın Dijital Varlıklar ekibi kısa süre önce yayınladığı bir raporda meme coinlere değindi. Raporun detaylarında, meme coinlere yönelik artan talep ile kripto para piyasasındaki genel yükseliş arasında güçlü bir bağ olduğu belirtilirken yatırımcıların hızlı şekilde kar elde etme arzusu işaret edildi.

Hızlı kazanç iştahının artmasıyla birlikte meme coinlerin kripto para piyasasındaki yükselişlere öncülük ettiği vurgulanırken bu tür projelerin benzersiz doğalarının yatırımcıların ilgi odağında yer aldığı kaydedildi.

Analistler verdikleri örnekte Solana tabanlı Bonk’u (BONK) öne çıkardı ve günlük aktif kullanıcı sayısındaki artışa dikkat çekti:

Geçtiğimiz yıl kripto piyasaları, 2023’ün 4. çeyreğinde Solana tabanlı BONK başta olmak üzere çok sayıda meme coinin parabolik olarak yükseldiğini gördü. Solana günlük aktif kullanıcı adresleri çeyrekten çeyreğe %75 artış gösterdi

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1,5 Trilyon Dolar Yöneten Dev Meme Coinleri Ele Aldı: Bir Tanesi Ön Planda!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!