Geçtiğimiz Yıl İflasla Boğuşan Dev Madenci Kaç Bitcoin Ürettiğini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük Bitcoin (BTC) madencilik şirketlerinden biri olan Core Scientific, geçtiğimiz yıl ürettiği Bitcoin miktarını ve detaylarını açıkladı.

ABD Teksas merkezli Core Scientific, 12 Mart günü yaptığı açıklamada geçen yıl ürettiği Bitcoin miktarına yer verdi. Geçtiğimiz yıl iflas halinde bulunan şirket, 1,4 milyar dolar değerinde 19.274 Bitcoin kazdığını duyurdu.

Yapılan açıklamada kazılan Bitcoinlerin 13.762 adetinin kendi hesapları için ayrıldığı belirtilirken geri kalanı iflas sürecindeki ödemelere ve diğer operasyonel masraflara harcandı.

Şirket bu yılın başında iflastan kurtulduğunu ilan etmiş ve operasyonlarına çeşitli düzenlemeler doğrultusunda devam edeceğini vurgulamıştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Core Scientific CEO’su Adam Sullivan, tüm zorlu finansal şartlara rağmen 2023 yılında Kuzey Amerikada’ki tüm madencilerden daha fazla Bitcoin ürettiklerine yer verdi:

2023 yılında Core Scientific, Kuzey Amerika’da listelenen diğer tüm madencilerden daha fazla Bitcoin üretti. Yeniden yapılanmamızdan daha güçlü, daha odaklı ve daha üretken bir şirket olarak çıktık ve 20 exahash’tan fazla kendi kendine madencilik büyümesi için bir planımız var.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Geçtiğimiz Yıl İflasla Boğuşan Dev Madenci Kaç Bitcoin Ürettiğini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!