Binance Destekli Borsanın Altcoin’i Yeni Versiyon Duyurusu ile İvmelendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası PancakeSwap (CAKE), son duyuruyla birlikte yatırımcılarını heyecanlandırdı.

CoinDesk Global tarafından aktarılan habere göre PancakeSwap, kripto para ticaretini daha verimli hale getirebilmek amacıyla dördüncü sürümünü duyurdu. V4 olarak adlandırılan bu sürümle birlikte borsa özelinde yapılan işlemlerin daha hızlı, daha ucuz ve daha kullanıcı dostu olacağı vurgulandı.

Ekip tarafından yapılan açıklamada dördüncü sürümün 2024 yılının üçüncü çeyreğinde hayata geçeceğine yer verildi. PancakeSwap V4 ilk olarak BNB Chain ve Ethereum üzerinde aktif hale getirilecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan PancakeSwap Baş Geliştiricisi Chef Mochi, V4’ün açık kaynaklı olacağını ve birçok eksikliği kapatacağını ifade etti:

PancakeSwap V4 kodu açık kaynak lisansı altında yayınlanacak .Tüm varlıklar için fiyatlandırma modellerinde esneklik, CEX düzeyinde yürütme işlevlerinin eksikliği, likidite sağlayıcıları için kalıcı olmayan kayıp ve kullanıcılar için pahalı zincir içi gaz ücretleri dahil olmak üzere mevcut AMM’lerin eksikliklerini gidermektedir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %14 yükseliş sergileyen CAKE, yazım esnasında 4,75 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Borsanın Altcoin’i Yeni Versiyon Duyurusu ile İvmelendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!