Telegram Halka Arzının Gündeme Gelmesi Bağlantılı Altcoin’i Yükselişe Geçirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telegram kurucusu Pavel Durov’un açıklamaları, Toncoin (TON) fiyatını yükselişe geçirdi. 

Financial Times’a konuşan Pavel Durov, Telegramın kullanıcısı sayısının 900 milyona ulaştığını ve reklamlar sayesinde yüz milyonlarca dolar kazanç sağladıklarını açıkladı. Bu röportaj, Durov’un 2017’den bu yana halka açık verdiği ilk röportaj olarak kayıtlara geçti:

İki yıl önce premium reklam işimizi başlattıktan bu yana yüz milyonlarca dolar kazanç elde ettik. Kuruluşumuzdan bu yana en yüksek seviye olan 900 milyon kullanıcıya ulaştık.

Bununla birlikte Durov, şirketin halka arz olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğinin sinyalini verdi. Durov’un açıklamalarının ardından hareketlenen TON, kısa sürede %12 değer kazandı. Toncoin, Telegram altyapısında kullanılmak üzere Durov ve ekibi tarafından geliştirilmişti.

CoinGecko verilerine göre haber akışına paralel olarak yükselişe geçen TON, 2,84 dolar seviyesinden 3,20 dolara kadar tırmandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Telegram Halka Arzının Gündeme Gelmesi Bağlantılı Altcoin’i Yükselişe Geçirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!