Akıllı Balina Binance Listeleme Stratejisi ile Yine Dakikalar İçinde Parayı Kırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in listeleme haberiyle birlikte harekete geçen yatırımcı, dakikalar içerisinde 10 bin dolar kazandı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir yatırımcı Binance’in Metis’i (METIS) listeleyeceğini açıklamasıyla birlikte 8 dakikada 10 bin dolar kazandı.

Söz konusu yatırımcı Binance’in duyurusunun ardından 30 saniye sonra harekete geçerek 196 bin dolar değerinde METIS satın aldı. Listeleme duyurusuyla yaşanan ani yükselişi fırsat bilerek 8 dakika sonra tüm METIS varlıklarını 206 bin dolar karşılığında sattı. Kısa süre içerisinde elde ettiği kar yaklaşık 10.490 dolar oldu.

Yatırımcı aynı stratejiyi kullanarak daha önce de güzel kazanç sağlamıştı. 1 Mart tarihinde Binance’in Axelar (AXL) listeleyeceğini duyurmasının ardından 1 dakika sonra 30 bin dolarlık AXL alan yatırımcı, 6 dakika sonra bu varlıkların hepsini 34,370 dolara satarak 4.370 dolar kar elde etmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Akıllı Balina Binance Listeleme Stratejisi ile Yine Dakikalar İçinde Parayı Kırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!