Popüler Altcoin Fiyatın Etkileneceği İki Önemli Gelişme Arifesinde Balina Satışı Yiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler altcoin’i bu hafta 2 önemli gelişme beklerken balinalar hareketlerini hızlandırdı.

Kripto para piyasasının popüler katman 2 (L2) altcoin’i Arbitrum (ARB) özelindeki balina aktiviteleri, bu hafta gerçekleşecek iki önemli olay eşliğinde hızlandı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre 0x141 ve 0xc99 cüzdanlı iki balina, 10 Mart günü 5,94 milyon dolar değerinde 2,77 milyon ARB’yi Binance’e transfer etti. Balinaların 3,29 milyon dolar değerinde karı olan bu yatırımları ortaklaşa şekilde sattıkları düşünülüyor.

Arbitrum’un bu hafta tanıklık edeceği en önemli olaylardan biri olan kilit açılışı özellikle balinaları tedirgin eden olaylar arasında yer aldı. TokenUnlock verilerine göre TSİ 16 Mart 04.00 itibarıyla 2,2 milyar dolar değerinde 1,12 milyar ARB’nin kilidi serbest kalacak. Bu miktar dolaşımdaki arzın %77,10’una denk geliyor.

Öte yandan Arbitrum için bir diğer gelişme ise daha olumlu bir rüzgarı kapsıyor. 13 Mart günü gerçekleşecek Ethereum Dencun güncellemesi, Arbitrum dahil katman 2 ağları özelindeki işlem ücretini çok büyük oranda düşürecek. Bu yükseltmenin katman 2 projeleri üzerinde yeni bir yükseliş dalgası yaratması bekleniyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,6 yükseliş sergileyen ARB, yazım esnasında 2,05 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Altcoin Fiyatın Etkileneceği İki Önemli Gelişme Arifesinde Balina Satışı Yiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!