Bitcoin İçin 150 Bin Doları Hedefleyen Wall Street Devi Alım Tavsiyesi Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wall Street’in dev kurumu Bernstein’in analistleri, Bitcoin madencilerine yatırım yapmanın BTC’ye yatırım yapmanın en iyi yöntemi olduğunu söyledi.

Bernstein analistleri Gautam Chhugani ve Mahika Sapra müşterilerine gönderdikleri bir notta, Bitcoin fiyatı 150 bin dolara doğru giderken şu anda en iyi Bitcoin yatırım yönteminin madencilik şirketleri olduğunu belirtti.

Analistler, madencilerin neredeyse her boğa piyasasında Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini ayı piyasalarında ise daha düşük performans gösterdiğini söyledi ve şu ifadelere yer verdi:

Yatırımcılar döngü boyunca bir bakış açısına sahip olmalı ve bizim için 2024-25 döngüsünün hala ortasındayız ve madencilerdeki her zayıflığı bir alım fırsatı olarak görüyoruz.

Analistlere göre Bitcoin madenciliği yapan şirketler şu anda bireysel yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Bu durum da Bitcoin fiyatı yükseldiğinde bile madencilik şirketlerinin gerisinde kalmasına neden oluyor.

Gautam Chhugani ve Mahika Sapra, Riot Platforms ve CleanSpark’ın özellikle halving sonrasında üretim maliyetlerinin ikiye katlansa bile mevcut Bitcoin fiyatı üzerinden %70 civarında kar edeceklerini söyledi. Öte yandan madenci kapasitesinde yaşanacak küçük bir azalmanın bile RIOT ve CLSK’nin pazar payı kazanmasına yol açacağı belirtildi.

Bernstein analistleri, Bitcoin fiyatının 150 bin dolara yükselişi konusunda kendilerinden daha emin konuşurken halving sonrası daha büyük bir artış beklediklerini söyledi. Son olarak analistler, spot ETF’lerin daha ilk günlerinde olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İçin 150 Bin Doları Hedefleyen Wall Street Devi Alım Tavsiyesi Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!